Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium Integraal Ketenbeheer in Provinciehuis Groningen

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Bron: Syntens
Zoek soortgelijke berichten
Syntens

Symposium Integraal Ketenbeheer

Op donderdag 12 april a.s. vindt vanaf 14.45 uur in het Provinciehuis te Groningen het symposium Integraal Ketenbeheer plaats. Dit symposium wordt georganiseerd als onderdeel van het project Duurzaam Groningen.

Integraal ketenbeheer is een facet van duurzaam ondernemen. Naast integraal ketenbeheer (IKB) omvat het thema's zoals MPO (Milieugerichte Productontwikkeling) en PMZ (Productgerichte Milieuzorg). Op deze terreinen wordt bij het Groninger bedrijfsleven momenteel onderzoek gedaan naar veelbelovende activiteiten, projecten en/of initiatieven die mogelijkerwijs in aanmerking komen voor financiële ondersteuning binnen het project Duurzaam Groningen. Tijdens het symposium Integraal Ketenbeheer op 12 april worden de 10 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie