Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persuitnodiging Buyitdirect

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: dirk-(jan.dijkstra@buyitdirect.com)

Contactpersoon: Dirk Jan Dijkstra

Buyitdirect neemt jaar voorsprong

Datum: 12 april 2001

Persbijeenkomst op 12 april a.s vanaf 13.00 uur. Deze "Lunch-Kick-Off" van buyitdirect.com is ter introductie van een unieke e-business toepassing op onze website. Buyitdirect.com neemt weer een jaar voorsprong op de markt!

Speciaal voor de pers organiseren we een sneak preview, waarbij we u in de keuken laten kijken van een echte E-commerce toepassing, of E-procurement oplossing zoals het tegenwoordig wordt genoemd. Na deze exclusieve presentatie kunt u getuige zijn van het officieel on-line zetten van de applicatie.

Buyitdirect.com biedt on-line aan velen nu real time inzage in meer dan 75% van de Nederlandse ICT voorraad van meer dan 200 fabrikanten. Zakelijke kopers kunnen vanaf 12 april rechtstreeks en simultaan uit de totale voorraad van o.a Techdata en Ingram Micro producten bekijken en bestellen. De klant bepaalt vervolgens zelf, op basis van prijs of logistiek, hoe en door wie ze de bestelling wil laten uitvoeren. Het systeem levert orders, zoals nu al gebruikelijk, autonoom en zonder fysieke tussenkomst binnen 24 uur uit via de aangesloten distributiecentra van de desbetreffende distributeur.

Voor zover wij hebben kunnen vaststellen is buyitdirect.com in Europa, wellicht zelfs wereldwijd, de eerste E-tailer die in real-time haar E-business heeft uitgebreid met een zogenaamd multi-distributor model. Aan de nieuwe site is verder gekoppeld, en dat is ook nieuw, een dynamische shoppingbasket geheel gebaseerd op nieuwe technieken als XML en SOAP. Buyitdirect.com bewijst met deze nieuwe ontwikkeling dat zij klaar is om ook de grotere klanten, die toch meer eisen stellen aan on-line marktplaatsen, uitstekend te kunnen bedienen zonder tussenkomst van grote E-procurement providers.

Buyitdirect.com ziet zichzelf op de lange termijn en zeker op basis van haar geavanceerde technology en rijke ervaring op de on-line B2B markt , steeds meer als een technology partner waar partijen als traditionele ICT resellers, fabrikanten, corporates en distributeurs steeds meer gebruik gaan maken van buyitdirect.com en haar transaction engine als algehele fullfilment partner. Hierbij genereert buyitdirect.com een steeds groter wordend percentage van haar verdiensten op basis van transacties en niet meer op waarde in omzetvolume.

Voor nadere informatie:

Dik Graaff
E-mail: (dik.graaff@buyitdirect.com)

Dirk-Jan Dijkstra
E-mail: dirk-(jan.dijkstra@buyitdirect.com)

Tel: 023 5670 810

Buyitdirect.com N.V.

parklaan 6

2132 bn

hoofddorp

Telefoon: 023 5670810reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie