Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afsluiting Dolle Minabrug in Leiden

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Afsluiting Dolle Minabrug

BOUWEN EN WONEN - Omwonenden en gebruikers van de brug hebben het al gemerkt: de verbreding van Dolle Minabrug verloopt volgens plan. De fundering van het nieuwe gedeelte van de brug in de Stevenshof is inmiddels klaar en aanstaande donderdag zal het brugdek worden gestort. Hierdoor is er vijf dagen lang geen gemotoriseerd verkeer mogelijk.

Na het storten van het nieuwe brugdek moet de brug een aantal dagen vrij van verkeer blijven in verband met het verharden van het beton. Er is daarom geen gemotoriseerd verkeer over de brug mogelijk van donderdag 12 april, 07.00 uur tot dinsdag 17 april, 07.00 uur. Een en ander wordt met borden aangegeven in de omgeving van de brug, nabij de Stevenshofdreef en bij de aansluiting van de parallelweg A44 op de Heintje Davidsweg. Ook de bussen kunnen in die periode niet gebruikmaken van de brug. Dit wordt aangegeven op de betreffende haltes. Voetgangers en (brom-)fietsers kunnen wel van de brug gebruik blijven maken. Het kan zijn dat door weersomstandigheden de werkzaamheden niet op de geplande data kunnen worden uitgevoerd. In dat geval worden de werkzaamheden een week verschoven. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de toezichthouder, de heer R.D. Jansen van het gemeentelijk Ingenieursbureau (071-5165913).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie