Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak beleidsvoornemens ter inzage gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Inspraak beleidsvoornemens

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 12 april 2001 t/m 9 mei 2001 de volgende beleidsvoornemens ter inzage liggen:

Partiële herziening bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied omgeving Veenstraat 9 te Lunteren.

Deze herziening maakt de bouw van één extra woning mogelijk aan de overzijde van de Veenstraat 9 te Lunteren. Hiervoor in de plaats zullen de overtollige bedrijfsgebouwen worden gesloopt.

Partiële herziening bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied omgeving Braeckweg 16-18-20 te Harskamp

Deze herziening voorziet in de uitbreiding van een agrarisch hulpbedrijf op het perceel Braeckweg 16-18 te Harskamp, waarbij ter compensatie op het perceel Braeckweg 20 een schuur wordt geamoveerd.

De bovengenoemde beleidsvoornemens liggen ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het stadskantoor De Doe­ len', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Belanghebbenden worden van 12 april 2001 t/m 9 mei 2001 in de gele­ genheid gesteld om op de plannen te reageren:

een schriftelijke inspraakreactie kan worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE.
een mondelinge reactie m.b.t. de bovengenoemde plannen kan worden gegeven na afspraak met de heer Terpstra, tel. (0318) 68 06 89 van de afdeling Ontwikkeling Buitengebied van de gemeente Ede.

Van de schriftelijke en mondelinge reacties wordt een verslag gemaakt.Ede, 11 april 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie