Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorbereidingsbesluit gemeente Oestgeest

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Voorbereidingsbesluit

De gemeenteraad heeft op 5 april 2001 verklaard, dat gelet op artikel 21 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied plaatselijk bekend als de Broek- en Simontjespolder (wijk Poelgeest), zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte kaart. Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 12 april 2001.

Het besluit, met bijbehorende kaart, ligt voor een ieder ter inzage in de hal van het gemeentehuis van Oegstgeest, Rijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest, dagelijks van 8.30 uur tot 12.30 uur en op donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur (andere tijden op afspraak). Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen het besluit van de gemeenteraad tot het nemen van het voorbereidingsbesluit binnen zes weken na de publicatie van dat besluit een bezwaarschrift bij ons college indienen. Een bezwaarschrift dient aan het College van Burgemeester en Wethouders Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG te Oegstgeest te worden gericht. Tevens kan bij de president van de rechtbank een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend. Aan een dergelijk verzoek zijn kosten verbonden.

Oegstgeest, 10 april 2001 Burgemeester en wethouders van Oegstgeest.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie