Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 09.10 uur
Vrouw aangereden

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Op woensdagmiddag 11 april is een vrouw op de Brahmslaan kennelijk opzettelijk aangereden. Hierbij liep zij licht letsel op.

Rond kwart over drie liep een 18-jarige vrouw uit Bunschoten-Spakenburg over een parkeerplaats aan de Brahmslaan. Zij hoorde dat er achter haar een auto gestart werd en zag vervolgens dat deze volgas op haar af kwam rijden. De vrouw sprong opzij, maar werd toch door de auto bij haar linkerbeen geraakt en viel in de struiken. De auto stopte, de bestuurder opende zijn portier, schold de vrouw uit en reed weg. De vrouw liep een pijnlijk en opgezet linker bovenbeen door de aanrijding op.

Door de politie wordt een onderzoek naar deze vermoedelijk opzettelijke aanrijding ingesteld.

Snelheidscontrole

SOEST De politie heeft op woensdagavond 11 april een snelheidscontrole gehouden.

De controle vond op de Biltseweg tussen half acht en negen uur plaats. Van de 727 gecontroleerde voertuigen reden er 21 harder dan de toegestane 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 99 km/u.

Voor ruim 1100,- in kliko

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Op woensdagmorgen 11 april trof een vrouw o.a. een hoeveelheid nieuwe kleding in haar kliko aan.

Rond half elf haalde een bewoonster van de Medemblikker Span haar kliko binnen. Zij vond de kliko wel erg zwaar en toen zij de deksel opende, trof zij daar een partij kleding en een ingepakte toiletbril in aan . De partij kleding bestond uit vijf zijde damespyjama`s, zes geruite damespantalons. Alle spullen waren nieuw en nog voorzien van een prijskaartje. De totaalwaarde bedroeg ruim 1100,-. Onbekend is wie de goederen in de kliko heeft gedeponeerd en wie de rechtmatige eigenaar is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie