Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug 10.10 uur
Zoektocht naar inbrekers

DOORN- Op woensdagavond omstreeks half elf kreeg de politie de melding dat er zou worden ingebroken in een woning gelegen aan de Julianaweg.

Een buurtbewoner had twee mannen uit het bovenraam van de woning zien komen en zag vervolgens dat ze het kerkhof oprenden. De omgeving werd afgezet en een zoektocht gestart.

Helaas werden de inbrekers niet meer aangetroffen op de begraafplaats. Wel werden in de omgeving een breekvoorwerp en verschillende goederen zoals bankpasjes, een fotocamera etc aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Fietskijkavonden 2001

VEENENDAAL - De Politie in Veenendaal heeft de komende fietskijkavonden vastgesteld. Op deze avond kunnen gedupeerde fietseigenaren kijken of hun gestolen fietsen aangetroffen zijn. Als dit het geval is kan op vertoon van de reeds gedane aangifte de fiets worden meegenomen.

Regelmatig ontvangt de Politie meldingen van attente bewoners dat er onbeheerde fietsen zijn achtergelaten in de wijken van Veenendaal. De Politie haalt deze zo snel mogelijk op en plaatst deze voor een korte periode bij het politiebureau. Na de kijkavonden worden alle fietsen, die zijn aangetroffen, direct afgevoerd naar De Domeinen. Dit is een dienst van de overheid in Soesterberg. Hier worden alle goederen bewaard, die uit het maatschappelijk verkeer zijn genomen door de Politie. De fietsen vallen dan niet meer onder de zorg van de Politie.

De fietskijkavonden worden tussen 19.00 en 21.00 uur gehouden op: woensdag 18 april, woensdag 16 mei, woensdag 13 juni, woensdag 11 juli, woensdag 08 augustus, woensdag 05 september, woensdag 03 oktober, woensdag 31 oktober, woensdag 28 november.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie