Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Actie nieuws Landelijke Huisartsen Vereniging

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Actie Nieuws

LHV: "Positief eindrapport Tabaksblat onderschrijft forse investering in huisartsenzorg"
"De Commissie Tabaksblat doet constateringen waarmee zij in feite de noodzaak onderschrijft tot het doen van grote investeringen in de huisartsenzorg", aldus de LHV.
11 april 2001Eerste reactie LHV op rapport Commissie Tabaktsblat De commissie Tabaksblat onderschrijft het belang van huisartsenzorg en 'loon naar werken', maar de LHV is teleurgesteld dat de commissie dit belang niet met cijfers onderbouwt.
9 april 2001


LHV dringt bij premier aan op behoud huisartsenzorg De LHV heeft op 4 april per brief bij minister-president Kok aangedrongen op het vervullen van de wensen van huisartsen in de komende voorjaarsnota.
5 april 2001


VVAA: "70 miljoen van ZN is niet onderbouwd"
De hoofddirectie van de VVAA heeft de LHV laten weten, dat de ZN-claim van 70 miljoen voor huisartsenzorg niet voldoende is onderbouwd.
5 april 2001


LHV vraagt minister woord te houden
De LHV heeft noodgedwongen een eenzijdig verzoek tot tariefaanpassing van de praktijkkosten ingediend en dringt bij minister Borst aan op een spoedige behandeling. 5 april 2001


Modelbrieven
Modelbrieven die huisartsen kunnen gebruiken om de opschorting van de acties aan relaties kenbaar te maken.
9 februari 2001


© copyright LHV 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie