Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verordening brandweerrechter 2001 in Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Vaststelling verordening tot wijziging
legesverordening en verordening
brandweerrechten 2001

Burgemeester en wethouders delen mede dat de gemeenteraad van Zwijndrecht op 29 maart 2001 de volgende verordeningen heeft vastgesteld:


*

de Verordening tot wijziging van de Legesverordening;
*

de Verordening Brandweerrechten 2001.

Deze wijzigingen zijn noodzakelijk in verband met het opnemen van bepalingen en tarieven volgens door de brandweer regionaal gemaakte afspraken. Deze verordeningen treden in werking op de achtste dag na de datum zoals vermeld op dit blad. De datum van ingang van de heffing voor beide verordeningen is 1 april 2001. Deze besluiten zijn opgenomen in het algemeen verkrijgbare Register belastingverordeningen op 12 april 2001 respectievelijk onder nummers 4.16 en 2.1.

Deze besluiten liggen met ingang van heden voor een ieder kosteloos ter inzage op het Infocentrum van de gemeente. Een ieder kan op verzoek tegen betaling van de kosten een afschrift krijgen van de genoemde besluiten. Voor inlichtingen kunt u terecht bij de werkleider heffingen van de gemeente, telefoonnummer (078)-620 66 27.

Zwijndrecht, 12 april 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie