Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Brabant-Noord, Oss: getuigenoproep mishandeling

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 12-04-2001
Persbericht district Maasland

GETUIGENOPROEP MISHANDELING

De politie vraagt getuigen van een mishandeling zich te melden. Deze vond plaats op vrijdagavond 6 april bij het station in Oss. Hier werd een 49-jarige vrouwelijke chauffeur van de BBA-bus 161 vanuit Den Bosch door twee jongens ernstig mishandeld. De jongens stonden haar om 20.40 uur op te wachten, gingen de bus en en bedreigden de chauffeur. Het gaat om een jongen die eerder in Den Bosch wegens wangedrag uit de bus waren gezet, hierbij moest ook politie te pas komen. Een uur later, toen de bus in Oss bij het station aankwam, stond de jongen samen met een andere jongen, de bus op te wachten. Ze zaten in het bushokje toen de bus aan kwam rijden, wachtten tot de passagiers waren uitgestapt en kwamen daarop de bus binnen om de chauffeur uit te schelden. Aan de buitenkant van de bus richtten de vernielingen aan. Toen de vrouw naar buiten kwam, werd ze geslagen en geschopt. Daarna fietsten ze weg. De politie verzoekt getuigen van de mishandeling contact met haar op te nemen: 0900-8844.

DIEFSTAL

Van de parkeerplaats van Vinkeloord te Vinkel zijn woensdagnacht twee spiegels en knipperlichten gestolen. Verder is op het terrein vanochtend een eerder in Veghel gestolen witte VW Golf aan. Vanaf een parkeerplaats bij de Sterrebos te Oss is woensdagavond een witte Opel Kadett met het kenteken PV-72-TH gestolen.

RIJDEN ONDER INVLOED

Vannacht is op de Hertogensingel in Oss een 26-jarige Ossenaar betrapt op het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie