Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Partnerovereenkomst Profuse/KPN Telecom Externe Distributie

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Partnerovereenkomst Profuse en KPN Telecom Externe Distributie

Veenendaal, 12 april 2001 Vandaag hebben Profuse, met hoofdvestiging in Veenendaal en KPN Telecom Externe Distributie in Den Haag een partnerovereenkomst gesloten. In dit partnership biedt KPN Telecom aan Profuse de mogelijkheid WAN-infrastructuuroplossingen en internetoplossingen te bundelen tot complete ICT-oplossingen.

Jacob Middeldorp, Directeur Externe Distributie KPN: "Klanten plukken direct de vruchten van deze samenwerking. Op alle vragen en wensen op het gebied van infrastructuur en data/IP-diensten krijgen zij een antwoord op maat. Gebaseerd op hoogwaardige technologie en de gebundelde expertise van gerenommeerde organisaties. Naadloos geïntegreerd in totaaloplossingen waarvoor organisaties één ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie