Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hiquality-certificaat uitgereikt aan Truston Solutions

Datum nieuwsfeit: 12-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hiquality-certificaat uitgereikt aan Truston Solutions.

Utrecht, 12 april 2001

Tijdens de beurs ICT Overheid is het HIquality-certificaat uitgereikt aan Truston Solutions voor de implementatie van Human Inference-modules in het ORCA-relatiemanagementsysteem. Het HIquality-certificaat wordt toegekend nadat onafhankelijk is vastgesteld dat de implementatie van de software voldoet aan alle kwaliteitsstandaarden van Human Inference. Truston Solutions is partner van Human Inference en nu ook gerechtigd het HIquality-logo te voeren.

"De Human Inference modules zijn in het hart van het ORCA-relatiemanagementsysteem geïntegreerd", stelt Ruud van Houwelingen, directeur van Truston Solutions. "Juist daarom is de toekenning van het HIquality-certificaat belangrijk voor ons. De Human Inference-modules zorgen voor ontdubbeling van bestanden en waarborgen de kwaliteit van naam- en adresgegevens".

Over Human Inference
Human Inference is een vanuit Arnhem internationaal opererend softwarebedrijf dat dankzij intensieve R&D, marktleider is op het gebied van geavanceerde, hoogwaardige software om de kwaliteit van naam- en adresbestanden te verbeteren. Software die het menselijk interpretatie- en redeneervermogen simuleert. Meer informatie over Human Inference is beschikbaar op www.humaninference.com.

Over Truston
Truston Group N.V. is bekend als leverancier van Oracle projectconsultancy en het ORCA customer relationship management systeem. Truston Services is in Nederland een van de grootste Oracle projectconsultancy leveranciers. Truston Solutions levert ORCA, een volledige relatiemanagement-oplossing die de basis vormt voor geïntegreerd klantcontact via alle communicatiekanalen. Truston Group N.V. is door Deloitte&Touche, Quote en Twinning opgenomen in de Deloitte&Touche Technology Fast-50. Meer informatie over Truston is beschikbaar op www.truston.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie