Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 09.15 uur

Datum nieuwsfeit: 13-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 09.15 uur
Vernieler aangehouden

AMERSFOORT- Op vrijdagochtend omstreeks twee uur, kreeg de politie de melding dat de ruiten van een bushokje aan Amsterdamseweg werden ingegooid. De politie trof in de omgeving een 23-jarige man aan die verklaarde de busruit te hebben ingegooid. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Grote bromfietscontrole

LEUSDEN- Op donderdagmiddag werd tussen twee en vijf uur een grote bromfietscontrole gehouden op de Lockhorsterweg in Leusden.Er werden 56 brom/snorfietsen gecontroleerd en 71 bekeuringen uitgereikt voor o.a te groot vermogen, niet hebben van bromfietscertificaat, niet dragen van de valhelm.In totaal werden 15 uitlaten gedemonteerd en werden 6 brom/snorfietsen ingenomen voor nader onderzoek.

WOUDENBERG- Donderdagavond werd er tussen zeven en negen uur een bromfietscontrole gehouden op De Bosrand. In totaal werden hier 10 brom-snorfietsen gecontroleerd. In totaal werden hier 36 bekeuringen uitgereikt voor oa.te groot vermogen, niet dragen helm en niet in het bezit zijn van de juiste papieren. 7 uitlaten werden gedemonteerd.

Rijden met slok op

AMERSFOORT- Op donderdagavond werd een 66-jarige man uit Amersfoort aangehouden op het Bolwerk. De automobilist werd gecontroleerd door agenten en hieruit bleek dat hij teveel alcohol gedronken had. Op het bureau blies de man 2 promille. Na verhoor kon hij het bureau weer verlaten, nu echter zonder rijbewijs en auto.

Bommelding

AMERSFOORT- Op donderdagmiddag werd rond het middaguur een verdacht pakje aangetroffen bij de seniorenflat gelegen aan de Puntenburgerlaan. De politie werd gewaarschuwd en trof buiten het complex een langwerpig doosje aan met de tekst die vertelde dat dit pakje een bom was.

De politie vertrouwde het niet, zette de omgeving af en waarschuwde het Explosieven Opruimings Commando. Tevens werden de bewoners van 10 appartementen uit voorzorg ondergebracht in de kantine van de flat. Na onderzoek bleek het loos alarm en konden de bewoners na ongeveer anderhalf uur weer terug naar hun appartement.Het is niet bekend wie dit pakket hier heeft gedeponeerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie