Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MKZ-informatie op www.nieuwstv.nl

Datum nieuwsfeit: 13-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MKZ-informatie op www.nieuwstv.nl

Aan: Gemeentebesturen Dongeradeel, Kollumerland, Dantumadeel, Achtkarspelen en Tytjersteradiel, ministerie van LNV, Provinsje Fryslân, NLTO en Noord-Nederlands Bureau voor Toerisme.

Cc: Regionale en landelijke media

Betreft: MKZ-informatie op www.nieuwstv.nl

Geachte heren/dames,

Inwoners van het getroffen MKZ-gebied in NoordOost-Friesland kunnen alle informatie over de getroffen maatregelen vinden op de Internetsite www.nieuwstv.nl. De berichten op deze Internetsite staan in directe verbinding met de uitzendingen van alle kabelkranten van NieuwsTV in Friesland.

Vooral voor degenen die niet Friestalig zijn, geen tv-kabelaansluiting hebben en direct informatie over afgelaste evenementen willen inwinnen, biedt de Internetsite uitkomst.

Daarnaast verschaft de Internetsite de broodnodige informatie voor boeren buiten het MKZ-gebied en/of buiten de provincie Friesland. Recreanten die Noord-Oost Friesland dit paasweekend bezoeken kunnen ook informatie op de pagina vinden.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie