Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbericht politiedistrict Maasland

Datum nieuwsfeit: 13-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 13-04-2001
Persbericht district Maasland

MOTORRIJDER GEWOND, BERGHEM

Een 35-jarige motorrijder uit Berghem heeft donderdagavond een gebroken pols opgelopen toen hij op de kruising van de Molenweg met de Dr. Poelsstraat geen voorrang kreeg van een tegemoetkomende automobilist. Deze wilde linksaf de Dr. Poelsstraat inrijden maar zag de motorrijder over het hoofd.

ONDER INVLOED OP DE KOP, OSS

De politie heeft een 24-jarige Ossenaar aangehouden op verdenking van autodiefstal. De man zat donderdagavond om 23.40 uur op de Burgwal in een auto die door onbekende oorzaak op de kop naast de spoorbaan belandde. Hij raakte daarbij licht gewond, werd naar het Bernhovenziekenhuis vervoerd, maar behoefde niet te worden opgenomen. De eigenaar van de auto deed aangifte van diefstal en verklaarde dat iemand de autosleutels uit zijn jaszak moet hebben gehaald toen hij zich die avond in een horecagelegenheid in het centrum van Oss bevond. De aangehouden verdachte verklaarde echter dat hij toestemming van de eigenaar had gekregen om met de auto te rijden. Tegen hem is ook proces verbaal opgemaakt omdat hij onder invloed van alcohol verkeerde.

ONDER INVLOED, NULAND

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag om 01.15 uur een 53-jarige automobilist uit Nuland aangehouden. De man bleek bij controle op IJzerkampen onder invloed te zijn.

TWEE AUTOS UITGEBRAND, GEFFEN

In Geffen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag twee autos uitgebrand. De eerste autobrand vond om 00.40 uur plaats op de Elzendreef. Om 01.20 uur kreeg de politie de melding dat op de Kerkstraat eveneens een auto in brand stond. Het bleek hier te gaan om een Opel Kadett die in de loop van woensdagmiddag/avond 11 april vanaf Sterrebos was ontvreemd. Twee voertuigen die in de onmiddellijke nabijheid van het brandende voertuig stonden liepen schade op. De oorzaak van beide autobranden en het feit of beide branden iets met elkaar te maken hebben, is niet bekend. De politie stelt hiernaar een onderzoek in.,p> WONINGINBRAAK, OSS

In de Condorstraat is afgelopen nacht ingebroken in een woning. De toegang werd verkregen door een deur te forceren. Er zijn enkele sieraden en een GSM gestolen. De waarde van het ontvreemde is niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie