Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opnieuw tegenslag Jos Verstappen op tweede vrije training

Datum nieuwsfeit: 13-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen

Opnieuw tegenslag voor Jos op tweede vrije training

Wederom is het Arrows team met tegenslag geconfronteerd tijdens de tweede vrije training van vandaag. Waar andere coureurs -behalve Montoya want die had ook motorische problemen- aan het eind van de training het uur volmaakten met steeds snellere tijden, stonden Jos Verstappen en Enrique Bernoldi al onder de douche. Het begon allemaal hoopvol voor Jos, nadat hij eindelijk wat representatieve ronden kon rijden op een vrijwel droog circuit. Hij zette een tijd neer die goed was voor een elfde plek, maar na zeven ronden was het allemaal weer geschiedenis. Aan het eind van de pitstraat zat er geen leven meer in de A22. De auto werd nog teruggeduwd naar de pits, maar al snel bleek dat Jos zijn overall kon uittrekken. Opnieuw problemen met de benzinepomp. Even later viel ook voor Bernoldi het doek, maar die reed vandaag nog altijd een dikke veertig ronden.

Morgen moet nog zoveel gebeuren...

Aan de top wordt het saaier, vlak erachter spannender. Souverein gaan de Ferrari coureurs (Schumacher één, Barrichello twee) aan de leiding en daar lijkt geen speld tussen te krijgen. Daarachter wordt het onvoorspelbaarder. Naast de Williams van Ralf Schumacher melden zich nu ook de BAR autos aan het front en vallen de Jordans van vanochtend weer wat terug. En McLaren? Häkkinen vijfde en Coulthard elfde. Das niet best, maar voor de spanning achter Ferrari wel weer aardig. Gelukkig vergeten Jos en zijn manager Raymond Vermeulen het thuisfront niet en hadden we ze snel na de tweede training weer aan de telefoon. Jos: dit is niet leuk, nee. Alles bijelkaar heb ik maar drie snelle ronden kunnen afleggen. In die korte tijd heb ik wel een positief gevoel over de nieuwe voorwielophanging. Nu maar hopen dat we morgen op een, hopelijk droge, baan progressie kunnen gaan boeken. We hopen met Jos mee.

Voor een volledig overzicht van alle tijden, ga je naar de seizoenspagina.

13
april
2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie