Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord

Datum nieuwsfeit: 13-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 13-04-2001 Mediaberichten 13 april (17.00 uur)

St. ODILIENBERG Bekeuringen snelheid

St.Odilienberg De politie heeft vrijdagmorgen bij een snelheidscontrole in het kader van het project Samen minder, gehouden tussen 09.00 uur en 10.00 uur op de N293, 53 automobilisten bekeurd. Van de 420 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 82 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

VLODROP Bekeuringen snelheid

Vlodrop De politie heeft vrijdagmorgen bij een snelheidscontrole gehouden tussen 11.00 uur en 11.50 uur op de Angsterweg, 24 automobilisten bekeurd. In totaal werden er 338 voorbijgangers gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 112 km per uur, terwijl 80 km per uur is toegestaan.

WEERT Onder invloed

Weert De politie van Weert heeft donderdagavond een 31-jarige inwoner van Weert een rijverbod van zeven uur opgelegd wegens rijden onder invloed. De man is op de Serviliusstraat met zijn personenauto staande gehouden en ontkende in eerste instantie dat hij gereden had. Hij werd na een positieve blaasproef op straat overgebracht naar het bureau voor een ademanalyse. Hierna werd tegen hem proces-verbaal opgemaakt.

WEERT Vernielingen stadspark

Weert De politie heeft donderdagmorgen een grote groep jongeren uit het stadspark gestuurd omdat zij vernielingen pleegden en overlast veroorzaakten. De politie kreeg omstreeks 09.30 uur een melding dat een groep van ongeveer 35 jongeren een lantaarn vernielde. De agenten die poolshoogte gingen nemen, trof de groep aan die veel rommel om zich heen had verzameld, maar van niets wist. Hierop werden de jongelui weggestuurd. De geluidsinstallatie van een in de nabijheid staande personenauto produceerde zoveel lawaai, dat de agenten tegen de man proces-verbaal opmaakten wegens het veroorzaken van onnodig geluid. Hij moet 180 gulden betalen. Een van de jongens van een andere groep kreeg een boete van 100 gulden omdat hij zijn fles drank in de struiken gooide bij het zien van de agenten. Ook deze groep werd dwingend verzocht het park te verlaten.

REGIO Bekeuringen snelheid

Oostrum De politie heeft vrijdagmorgen bij een snelheidscontrole gehouden tussen 11.00 uur en 12.40 uur op de Stationsweg, 112 automobilisten bekeurd. In totaal werden er 684 voorbijgangers gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 84 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

OOSTRUM - De politie heeft vrijdagmorgen bij een snelheidscontrole gehouden tussen 09.40 uur en 10.40 uur op de Wanssumseweg, 34 automobilisten bekeurd. In totaal werden er 638 voorbijgangers gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 103 km per uur, terwijl 80 km per uur is toegestaan.

VENRAY - De politie heeft vrijdagmiddag bij een snelheidscontrole gehouden tussen 13.55 uur en 15.05 uur op de Noordsingel, 82 automobilisten bekeurd. In totaal werden er 877 voorbijgangers gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 76 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

ROERMOND De politie heeft vrijdagmiddag bij een snelheidscontrole gehouden tussen 13.20 uur en 14.15 uur op de Koninginnelaan, 75 automobilisten bekeurd. In totaal werden er 567 voorbijgangers gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 85 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie