Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openingstijden stadhuis en milieustraat Weert rond pasen

Datum nieuwsfeit: 13-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weert

28 maart 2001
OPENINGSTIJDEN STADHUIS EN MILIEUSTRAAT ROND PASEN; HUISVUILROUTE VERSCHUIFT

Het Weerter stadhuis is op vrijdag 13 april, goede vrijdag, en op tweede paasdag gesloten. De afdeling Stadstoezicht en de gemeentelijk sporthallen zijn op goede vrijdag en paaszaterdag normaal geopend. Op tweede paasdag zijn de sporthallen alleen geopend voor grote sportevenementen.

De milieustraat en het ROS, het regionale overslagstation voor wit- en bruingoed (waar men huishoudelijke apparaten zoals televisie, koelkast, mixer, computer e.d. kan inleveren) is op goede vrijdag en paaszaterdag normaal geopend. Dus op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00-15.00 uur. Op tweede paasdag zijn de milieustraat en het ROS gesloten.

Maandagroute huisvuil verschuift
De huisvuiroute van maandag 16 april, tweede paasdag, verschuift naar zaterdag 14 april, twee dagen eerder dus. Men dient ervoor te zorgen dat de duobak op die zaterdag om 7.00 uur aan de straat staat. De bak mag ook de avond ervoor vanaf 21.00 uur op de stoep worden gezet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie