Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lente-cruises OAD en P&O North Sea Ferries

Datum nieuwsfeit: 14-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 14 APRIL 2001

lente-cruises OAD en P&O North Sea Ferries

OAD en P&O North Sea Ferries bieden dit voorjaar ontspannende lente-cruises naar Noord-Engeland en Schotland. Reizigers kunnen kiezen voor auto(rond)reizen ofwel Citycruises naar de steden York, Newcastle of Edinburgh. De diverse arrangementen zijn gebundeld in een speciale brochure.

De reizen beginnen met een ontspannende overtocht aan boord van een van de luxe Cruiseferries van P&O North Sea Ferries. Begin mei neemt de maatschappij de grootste en meest luxueuze Cruiseferry ter wereld in de vaart, de Pride of Rotterdam, waarop de passagiers zich in een luxe hotel wanen.

Gezellige avond
Zo zijn er volop mogelijkheden om een gezellige avond aan boord door te brengen alvorens te overnachten in een van de luxe cabins. Verder beschikt het schip onder andere over een à la Carte restaurant, een exclusieve wine bar, een gezellige Irish bar en een Cyberzone waar men tijdens de overtocht op internet kan rondsurfen.

Na aankomst in Hull hebben de reizigers de keuze tussen diverse interessante bestemmingen in het Noorden van Engeland en Schotland.

Schotland
Zo kan men tijdens een zesdaagse autorondreis kennismaken met verschillende hoogtepunten van Schotland, zoals Loch Lomond, Stirling Castle en Edinburgh. Een andere optie is een autorondreis door Yorkshire en het Lake District. De route voert door een prachtig natuurgebied, afgewisseld met sfeervolle stadjes als Kendal en Hawkshead. Er zijn tevens mogelijkheden om vanuit een vaste uitvalsbasis de regio's te verkennen.

Ook de liefhebbers van steden komen aan hun trekken. De nieuwe brochure biedt diverse arrangementen met verblijf in de steden York, Newcastle of Edinburgh.

De gezellige stad York, op amper een uur rijden van Hull, heeft voor ieder wat wils te bieden. Alleen al de prachtige kathedraal The Minster is de reis naar York waard. De hele stad ademt een middeleeuwse sfeer uit en is een must voor liefhebbers van leuke winkeltjes en de typische Engelse `high tea'.

Newcastle
is een leuke, levendige stad die bekend staat om de haar bruggen over de Tyne. Het gezellige centrum biedt vele historische bezienswaardigheden, boeiende musea en onbeperkte winkel- en uitgaansmogelijkheden.

De bruisende stad Edinburgh is een prima uitvalsbasis voor reizen door Schotland. De vele bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar en zijn zeker de moeite van een bezoek waard.

De arrangementen zijn inclusief de overtocht Rotterdam-Hull en hebben als uiterste terugreisdatum 28 juni 2001.

De brochure met alle arrangementen en reismogelijkheden is verkrijgbaar bij de ANVR-reisbureaus.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie