Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoog 'thunder' en 'wonder'-gehalte tijdens opening Six Flags

Datum nieuwsfeit: 14-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P E R S B E R I C H T
HOOG 'THUNDER' EN 'WONDER'-GEHALTE TIJDENS OPENING SIX FLAGS HOLLAND

Biddinghuizen, vrijdag 13 april 2001 - Biddinghuizen - Vandaag zijn de poorten van Six Flags Holland met groot enthousiasme geopend voor een nieuw seizoen vol 'Thunder' en 'Wonder'. De officiële opening werd op deze zonnige dag voltrokken door Daan Schuurmans. De acteur, die bekend is van de televisie-serie 'Westenwind' en de kaskraker 'Costa!', knipte het rode lint dat de poorten van Six Flags verzegelde door.

Maandenlang hebben de medewerkers van Six Flags Holland het nieuwe seizoen voorbereid. De zomer van 2001 wordt nog spectaculairder en spetterender dan het vorige seizoen. Alle shows zijn aangevuld met nieuwe stunts en nog meer vrolijke liedjes. Dit jaar is het dus éxtra genieten geblazen van de spectaculaire 'Batman Thrill Spectacular' show, het vrolijke 'What's Up Rock', de spetterende 'Spy Catcher' waterskishow en de westernshow in de 'Crazy Horse Saloon'.

De opening van vandaag had een hoog 'Thunder' en 'Wonder'-gehalte. De aanwezigheid van Daan Schuurmans wist de duizenden bezoekers die zich al vroeg op het voorplein van Six Flags hadden verzameld 'op de banken' te brengen. Iedereen wilde zelf getuige zijn van de spectaculaire opening door de Bekende Nederlander. Toen hij het rode lint doorknipte ging er ook een luid gejuich op; seizoen 2001 was geopend.

Daan Schuurmans werd bijgestaan door Bugs Bunny en de andere Looney Tunes-karakters van het amusementspark. De bezoekers stroomden daarna enthousiast het park binnen om te genieten van een dag vol spanning en sensatie, vol 'thrills' en 'fun'! De allereerste bezoeker van het park was Helma uit Elburg. Zij ontving een speciaal welkomstcadeau uit handen van Daan Schuurmans.
Ondanks de onheilspellende datum - vrijdag de dertiende - scheen de zon in Biddinghuizen en was de openingsdag een stralende dag!

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie