Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 11.30 uur

Datum nieuwsfeit: 14-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 11.30 uur
Winkeldieven gesnapt

EEMLAND ZUID Winkelend publiek hield vrijdagmiddag rond kwart voor twee een winkeldief aan.
De man, een 41-jarige inwoner van Amersfoort, had uit een winkel aan de Langestraat in Amersfoort kleding gestolen. Een omstander hield de man aan en droeg hem over aan de politie. De man kreeg een boete.

Op de Ursulineweg in Leusden hield de politie vrijdagmiddag even na half drie een 35-jarige inwoner van Amersfoort aan wegens winkeldiefstal. De man had even daarvoor voor bijna 500 gulden aan goederen uit een winkel aan de Ursulineweg meegenomen. De man zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Poging mishandeling

AMERSFOORT Een 26-jarige inwoonster van Amersfoort is vrijdagavond tegen half acht aangehouden wegens een poging tot mishandeling van een agent.

De vrouw was op het Neptunusplein tot twee maal toe verzocht geen alcohol te drinken. Toen de agent terugliep naar de auto kreeg hij een half gevulde bierfles naar zijn hoofd gegooid. De vrouw bekende direct de fles te hebben gegooid en werd aangehouden. Zij kreeg in ieder geval een bekeuring voor het drinken van alcohol op de openbare weg. Wat voor straf de vrouw krijgt voor het gooien van de bierfles is nog niet bekend.

Te veel op

AMERSFOORT De politie hield zaterdagmorgen een 28-jarige automobilist uit Amersfoort aan. De man had te veel gedronken.

De politie controleerde de automobilist zaterdagmorgen tegen drie uur op de Havik. Hij blies 0,8 promille en kreeg een rijverbod van twee uur en een boete van 410 gulden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie