Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Paaseieren schilderen op Schiphol Plaza

Datum nieuwsfeit: 14-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Amsterdam Airport Schiphol

Persberichten

Paaseieren schilderen op Schiphol Plaza

In het Paasweekend zal de Paashaas een bezoek brengen aan Schiphol Plaza. Vanzelfsprekend neemt hij paaseitjes mee. Op zaterdag 14 april, zondag 15 april en maandag 16 april zal hij deze tussen twaalf en vier uur 's middags uitdelen. De Paashaas deelt tevens wedstrijdformulieren uit. Hiermee kunnen kinderen op zoek naar het Gouden Paasei dat in één van de winkel-étalages ligt. Wanneer het formulier, met een mooie slagzin, weer bij de Paashaas wordt ingeleverd, maakt men kans op een leuke prijs.

Op zaterdag en Eerste en Tweede Paasdag kunnen kinderen tussen twaalf en vier uur 's middags ook zelf eieren schilderen. Bij Aankomst 3 is hiervoor een speciale stand ingericht, waar ook pasgeboren Paaskuikens te bewonderen zijn.

Tijdens deze dagen loopt bovendien een Paasorkest door Schiphol Plaza, en kan men naast supermarkt Food Village terecht voor een suikerspin.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie