Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging Voorbereidingsdag Red Bull Dutch Extreme

Datum nieuwsfeit: 14-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

RED BULL NEDERLAND B.V.

Red Bull Dutch Extreme Uitnodiging Voorbereidingsdag 14 april

RED BULL EN EXPERT IN ACTIE HEBBEN DE EER U UIT TE NODIGEN VOOR:

De Voorbereidingsdag van;

DE RED BULL DUTCH EXTREME

Zaterdag 14 april 2001 zal om 13.30 uur een persconferentie plaatsvinden in de foyer van de Uithof te Den Haag. De aanwezige pers zal worden ontvangen door Muriël Dalmulder.

Dit is voor u de unieke kans om alle hoofdrolspelers te ontmoeten, zowel de deelnemers als de organisatie. U krijgt informatie over de Red Bull Dutch Extreme en er is ook de mogelijkheid om verschillende teams te interviewen over hun voorbereiding, verwachtingen en toekomst plannen.

Primaire doel van deze voorbereidingsdag is om de deelnemers informatie te verschaffen omtrent alle aspecten die op het evenement van toepassing zijn. Hierbij kunt u denken aan wat voor kleding moet je nu gebruiken, wat voor materialen, welke voeding etc.

Daarnaast zal er onder leiding van prominenten uit de specifieke sportonderdelen, instructie worden gegeven zodat de deelnemers klaar zijn voor deze grote wedstrijd. Zo is de coach van het Nederlands kanoteam aanwezig, Patrick Tolhoek, ex world cup mountainbiker, Erben Wennemars en een voedingsdeskundige.

Tevens wordt de evenementensite, die 14 april on-line zal gaan, gepresenteerd:www.redbulldutchextreme.nl

Tevens zal op 14 april een uiteindelijke beslissing worden genomen aangaande de doorgang van het evenement i.v.m. de beheersing van het Mond en Klauwzeer.

Indien u aanwezig wilt zijn, wilt u dan i.v.m. de inventarisatie zo vriendelijk zijn een fax of e-mail te sturen naar (dalmulder@redbull.nl) o.v.v; Red Bull Dutch Extreme

Ja, ik ben van de partij op 14 april aanstaande en ontvang graag een programma en routebeschrijving op
faxnr:....................................of
e-mail:.................
Naam:
Adres:
Postcode Plaats
Tel:

Nee, ik ben niet aanwezig op 14 april maar wil wel op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen rondom het evenement: Naam:
Adres:
Postcode Plaats:
Tel:
Fax:
E-mail

DIT FORMULIER FAXEN NAAR: 035-6036080

11 apr 01 16:01

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie