Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten politiedistrict Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 15-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 15-04-2001 Persberichten district Kerkrade
Zondag 15 april 2001

Eijgelshoven; poging diefstal motor
Een 60-jarige man uit het Duitse Eschweiler parkeerde zaterdag 14 april om 11.00 uur zijn motor op de Torenstraat in Eijgelshoven. Terwijl hij in de buurt is, hoort hij plotseling het alarm van zijn motor afgaan. Toen hij keek, zag hij twee mannen op zijn reeds gestarte motor zitten die ermee vandoor probeerden te gaan. Omdat de motor nog op het stuurslot stond, lukte dit niet. De verdachten sprongen daarop van de motor af en renden hard weg in de richting van Smalweide.

Kerkrade; muziekoverlast
Zaterdag 14 april werd om 14.25 uur proces-verbaal opgemaakt tegen een 20-jarige bewoner van de Ailbertuslaan in Kerkrade. De man produceerde met zijn muziekinstallatie zo`n hard geluid dat de hele flat en de mensen op straat daarvan konden "genieten". Bij controle bleek dat de man afgelopen februari door de politie al eens gewaarschuwd was voor het veroorzaken van geluidsoverlast waarbij hem een gele kaart werd uitgereikt. De politie kwam de toen gemaakte "belofte" na en maakte nu proces-verbaal op.

(Bureau Voorlichting district Kerkrade; 045 - 400 20 06)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie