Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ingrijpende investeringen in de woningvoorraad van Utrecht

Datum nieuwsfeit: 16-04-2001
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

Ingrijpende investeringen in de woningvoorraad van Utrecht

De gezamenlijke Utrechtse woningcorporaties en de gemeente Utrecht willen een overeenkomst sluiten over ingrijpende veranderingen in de Utrechtse woningvoorraad in de komende 15 jaar. De overeenkomst geeft inzicht in de omvang van de vernieuwing van de woningvoorraad en in spelregels voor financiering en organisatie. Investeringen vinden vooral plaats in de wijken Hoograven, Zuilen, Overvecht en Kanaleneiland en in Leidsche Rijn. Bewonersorganisaties worden betrokken bij ontwikkeling en uitvoering van concrete plannen. Individuele rechten van bewoners worden door de overeenkomst gewaarborgd. De overeenkomst staat bekend als `DUO', De Utrechtse Opgave.

De komende ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie