Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe afleveringen Dragonball bij Cartoon Network

Datum nieuwsfeit: 16-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
Amsterdam, 12 april 2001

NIEUWE AFLEVERINGEN DRAGONBALL Z: DE ANDROÏD SAGE

Vanaf maandag 16 april begint op Cartoon Network een nieuwe serie afleveringen van de populaire serie Dragonball Z: De Androïd Sage. Na de Saiyan Sage, Namek Sage, Ginyu Force Sage, Frieza Sage, Garlic Jnr. Sage en de Trunk Sage gaat het verhaal van Goku en zijn vrienden verder in de Androïd Sage. De afleveringen worden van maandag t/m vrijdag uitgezonden om 17.10 en 21.10 uur en in het weekend om 10.00 en 21.00 uur.

De Androïd Sage: Het verhaal

Na een periode van 3 jaar arriveren, zoals Trunk voorspeld had, 2 meedogenloze androïden op de aarde genaamd Androide 19 en 20. Zij verwoesten alles wat ze op hun pad tegenkomen. Goku en zijn vrienden moeten alles op alles zetten om deze meedogenloze androïden te verslaan. Maar heeft Goku wel genoeg energie om deze verwoestende strijd te winnen...…?

DragonballZ

Dragonball Z is een animatiefilm die gaat over de spannende zoektochten naar de "Dragonballs". De zoektochten gaan niet zonder strijd. Goku en zijn vrienden krijgen op hun weg te maken met de kwaadwillige Saiya-jin. De "Dragonballs" zijn zeven doorschijnende oranje kogels die over de hele wereld verborgen zijn. Als het iemand lukt alle zeven Dragonballs bij elkaar te krijgen komt Shen Long (de Eeuwige Draak) tevoorschijn. Shen Long kan dan één wens van de vinder in vervulling laten gaan. Daarna zwermen de "Dragonballs" weer uit naar de verre uithoeken van de aarde. In iedere aflevering staat de strijd tussen Goku en zijn vrienden en de slechte Saiya-jin centraal. Uiteraard gaat die strijd over het bezit van de Dragonballs.
DragonBall is de langstlopende animatieserie uit de televisiegeschiedenis en is van Japanse origine. Dragonball Sage bestaat uit drie delen; Dragonball, Dragonball GT en Dragonball Z. Er zijn in totaal meer dan 500 afleveringen van elk ca. 24 minuten geproduceerd.
Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie