Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Boekenmarkt in de Grote- St Laurenskerk te Alkmaar

Datum nieuwsfeit: 16-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Taxatie van boeken
Boekenmarkt Grote- St Laurenskerk
2e paasdag, 16 April

Op Maandag 16 April, 2e paasdag wordt alweer voor de vierde keer de Boekenmarkt in de Grote- St Laurenskerk te Alkmaar gehouden. Meer dan 80 bekende antiquariaten uit heel Nederland komen dan naar deze grootste overdekte boekenmarkt van Nederland. Er zullen meer dan een Miljoen boeken worden aangeboden. Liefhebbers kunnen er zowel boeken van 5 gulden als voor 500 gulden vinden en dat in elk onderwerp die je maar kunt verzinnen. Om maar wat te noemen: geschiedenis, kinderboeken, prentenboeken, scheepvaart, geschiedenis, filosofie, thrillers, literatuur, natuur en nog een hondertal onderwerpen.

Naast het enorme boekenaanbod zullen er nog een aantal activiteiten zijn. Tussen 13.00 en 15.00 zal de bekende veilingmeester en boekentaxateur Geert Postma uit Groningen aanwezig zijn om uw boeken te taxeren !!!. Als u boeken heeft waarvan u denkt dat deze wel eens van waarde zouden kunnen zijn. Dan kunt u gratis bij de taxateur de waarde hiervan laten bepalen. Verders kunt u kennis maken met een 2- tal exposities die nauw verwant zijn met boeken.
Zo zal er een deskundige exposeren die u van alles kan vertellen over oude aandelen en er is een deskundige die u van alles verteld en laat zien van de pracht van oude scheepvaart brochures.

De entrée bedraagt 5 gulden. Kinderen onder de veertien jaar gratis toegang Opening voor publiek: 10.00-17.00

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie