Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 16-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 16-04-2001 Mediaberichten 16 april (14.35 uur)

VENLO Zoon na ruzie met moeder overleden

Venlo De politie heeft zondagavond rond 20.45 uur een 26-jarige man met ernstig hersenletsel op de Postweg in Venlo aangetroffen, na een melding van een familieruzie. De man werd in het ziekenhuis opgenomen, waar hij de volgende ochtend op Paasmaandag overleed. De man had zondagavond ruzie met zijn moeder. Hij gedroeg zich daarbij zo agressief dat de vrouw er in de auto vandoor ging. Toen zij even later in de auto terugkwam, was haar zoon nog niet bedaard. Zij reed stapvoets, toen de man volgens een getuige op de motorkap sprong om haar zo tot stoppen te dwingen. Hierna gleed hij van de auto en kwam voor de stilstaande auto op straat terecht. Toen hij niet meer opstond werd de ambulance gebeld. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht.
VENLO Agressieve automobilist door politie gestopt

Venlo - De politie heeft zondagochtend rond 3.00 uur een 18-jarige automobilist uit Tegelen aangehouden op verdenking van agressief rijgedrag. Zonder enige aanleiding had de man een andere auto achtervolgd vanuit Eindhoven. Daarbij had hij volgens de inzittenden van deze auto diverse malen geprobeerd hen te snijden en had hij bij hen aan de bumber gekleefd, waarbij aanrijdingen maar ternauwernood werden voorkomen. De achtervolgde auto wist contact met de politie te onderhouden gedurende deze achtervolging. De politie signaleerde de achtervolger op de Nijmeegseweg, waarna hij op de Krefeldseweg werd aangehouden. De politie nam de auto in beslag en vorderde het rijbewijs in op grond van het overschrijden van de maximumsnelheid. De zaak zal verder via snelrecht worden afgehandeld. ROGGEL Voetballers vergoeden schade

Roggel - Na een melding van vernielde regenpijpen bij het clublokaal van de Handboogvereniging Roos in bloei, heeft de politie vrijdagavond een vijftal mannen in de leeftijd van 19 tot 21 jaar kunnen traceren, die verantwoordelijk bleken te zijn voor de schade. Het een en ander was gebeurd tijdens een potje voetbal tegen de muur van het lokaal. Na bemiddeling van de politie waren de mannen bereid de schade te vergoeden. Volgens hen was er geen opzet in het spel. ROERMOND Man gestoken met injectienaald

Op het station in Roermond is een 42-jarige beveiligingsbeambte gestoken met een injectienaald. De man werd zaterdagmiddag rond 14.30 uur zonder enige aanleiding bij de friture door drie mannen vastgegrepen en in zijn zij geprikt. De mannen zijn vervolgens bij de friture de trappen afgelopen en richting busstation gerend. Het slachtoffer had deze mannen wel vaker op het station gezien. Het gaat om drie mannen met een donkere huidskleur van ongeveer 20 tot 25 jaar oud. Verdere beschrijving van de daders is onbekend. De politie zoekt getuigen van het voorval.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie