Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbericht politiedistrict Sittard

Datum nieuwsfeit: 16-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 16-04-2001 Persbericht district Sittard
Maandag 26 april 2001

District Sittard

Sittard - Diefstal uit etalage

Zondagmiddag werd bij de polite gemeld dat er een gat zat in de etalage van een winkel gelegen in de Gruizenstraat in Sittard. Ter plaatse bleek dat een gat van circa 15 tot 20 cm. In de ruit was geslagen. Via de verkregen opening werden twee dozen met daarin een step uit de zaak gestolen.

Sittard - Inbraak in school

In het Paasweekend werd ingebroken in een school gelegen in de Valkstraat in Sittard.

Men verschafte zich toegang na het vernielen van een raam. Uit de school werden een mengpaneel en twee boxen gestolen.

Nieuwstadt - Inbraak

Een woning gelegen in Aan de Bogen in Nieuwstadt kreeg zondagavond ongewenst bezoek. De toegang verkreeg men na het vernielen van een ruit van de toegangsdeur. Vrijwel de gehele woning werd doorzocht waarbij spullen en etenswaar over de grond gesmeten werd. Ontvreemd werden onder meer geld, sieraden, een discman en een mobiele telefoon.

Sittard - Aanhouding ter zake mishandeling

Op zondagavond, omstreeks 21.30 uur, werden op de Rijksweg in Geleen een 24 jarige inwoner van Born en een 20 jarige inwoonster van Sittard aangehouden. Het tweetal had zich even tevoren schuldig gemaakt aan de mishandeling van een automobiliste op de Rijksweg in Sittard. Men had onenigheid gekregen over een verkeerssituatie. Bij een verkeerslicht op de Rijksweg stapte de man uit en gaf de achter hem rijdende automobiliste een slag. Zijn bijrijdster sloeg het autoportier tegen de benadeelde. Aan de hand van het kenteken en autotype konden zij even later worden aangehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie