Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbericht politiedistrict Heerlen

Datum nieuwsfeit: 16-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 16-04-2001 Persbericht district Heerlen
Maandag 16 april

District Heerlen

Heerlen - Vernielingen aan voertuigen

Zondagavond werden aan vier voertuigen die stonden geparkeerd aan de Schaapskooiweg vernielingen gepleegd. Van alle voertuigen werd een ruit vernield. Uit een auto werd ook een fotocamera gestolen.

Heerlen - Rijden onder invloed

Op zondagavond omstreeks 18.40 vond er in de Kruisstraat in Heerlen een aanrijding plaats waarbij een automobilist geen voorrang verleende aan een andere autobestuurder. Bij het opnemen bleek dat een van de betrokkenen, de 42 jarige uit Heerlen afkomstige benadeelde, alcohol had gedronken. Uit de ademanalyse bleek een promillage van 1.1 o/oo. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt. Tevens kreeg hij een rijverbod van 5 uur. Niemand raakte gewond. Bij de aanrijding werd een van de voertuigen dermate beschadigd dat het weggesleept moest worden.

Heerlen - Aanhouding ter zake wapenwetgeving

Op zondagmiddag, omstreeks 16.30 uur, werd op de Schakelweg in Heerlen een Frans voertuig gecontroleerd. Hierbij werd een wapenstok in de auto aangetroffen. Tegen de 22 jarige eigenaar uit Gagny werd proces verbaal opgemaakt. De wapenstok werd in beslag genomen. De verdachte kreeg een transactie van 300 gulden aangeboden. Na betaling van de boete kon men zijn weg vervolgen.

Heerlen - Brandstichting

Op zondagmiddag werd brand gesticht in een school gelegen aan de Vullingsweg in Heerlen. Vermoedelijk werd brandend materiaal door de brievenbus naar binnen geworpen. Hierdoor brandde een lokaal gedeeltelijk uit en liep het gebouw fikse rookschade op. Door de brandweer werd de brand geblust. Door de politie wordt een onderzoek ingesteld naar de daders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie