Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onafhankelijk onderzoek wijst Staffware aan als nummer 1

Datum nieuwsfeit: 17-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Onafhankelijk onderzoek in workflowsoftware-industrie wijst Staffware aan als nummer 1

Alkmaar, april 2001 - - De marktleidende positie van Staffware werd opnieuw bevestigd door een onlangs uitgevoerd vergelijkend onderzoek onder workflowleveranciers in de 2001-editie van Workflow and Groupware Strategies (W&GS). Staffware behaalde de hoogste totaalscore van de dertien deelnemende organisaties, waaronder Eastman EW, COSA Workflow, MQSeries Workflow, SERfloware, TEAMWare, Visual Workflow van FileNet en BizFlow 2000. Het onderzoek is een van de grondigste en meest technische analyses van workflowproducten die wereldwijd beschikbaar zijn. In februari 2001 kreeg Staffware ook de nummer één notering in de CRM top-15 in Chicago.

Het workflowonderzoek is recentelijk afgerond door marktanalist Martin Ader. De dertien workflowproducten werden geanalyseerd en beoordeeld op grond van 200 vastgestelde productkenmerken. Deze kenmerken waren gegroepeerd in de volgende twaalf categorieën: doorloop, kracht van processing, kracht van activiteit, afhandeling & organisatie, activiteiten & statistieken, applicatie-integratie (EAI), distributie, internetondersteuning, dynamische veranderingen, procesdefinitie, activiteitdefinitie, 'ready to use agents'. Staffware kwam in meerdere categorieën in de top-3 en behaalde in meer categorieën dan de andere deelnemende organisatie een bovengemiddelde score. Staffware leverde door deze scores de beste totale prestatie. In de categorieën 'doorloop' en 'activiteitdefinitie' behaalde de organisatie de eerste plaats.

Jon Pyke, CTO Staffware, zegt: "Dit onderzoek toont aan dat Staffware op diverse gebieden meer mogelijkheden biedt dan haar concurrenten. Het bevestigt ons leiderschap in de workflowtechnologie. Het internet heeft ervoor gezorgd dat organisaties hun werk- en denkwijze fundamenteel kunnen veranderen. Hierdoor eisen organisaties 'best of breed' oplossingen die hun bedrijfsprocessen automatiseren en daadwerkelijk business voordelen leveren. Staffware levert niet alleen deze voordelen, maar ondersteunt organisaties ook in het heroverdenken van de manier waarop zij hun belangrijkste bedrijfsprocessen beheren. En daarbij geven we hun een duidelijk concurrentievoordeel."

John O'Connell, Chairman en CEO Staffware: "Dit is, na de nummer één notering in de CRM top-15, de tweede winnende onderscheiding in 2001 voor onze Staffware producten. De beoordelingen van onafhankelijke experts in de CRM- en workflowindustrie onderstrepen dat Staffware-klanten en -partners de juiste keuze hebben gemaakt."

Staffware BV, Robijnstraat 2, 1812 RB, Alkmaar
Telefoon: 072 - 5120728, www.staffware.com

Over Staffware
Staffware is de grondlegger van de business process automatisering en uitgegroeid tot marktleider op dit gebied. De organisatie is gespecialiseerd in workflow automatisering software en e-bussinessoplossingen. De Staffware-software automatiseert, beheert en stroomlijnt de bedrijfsprocessen binnen organisaties volledig. Momenteel zijn er 1,3 miljoen officiële Staffware-gebruikers wereldwijd in het bank- en verzekeringswezen, de telecom, nutsvoorziening en overheid voor de ondernemingsbrede applicaties. Staffware beheert met haar oplossingen het eBusiness-process, maar ontwikkelt ook geïntegreerde oplossingen op het gebied van eCRM, eBanking, eProcurement en New Product Development. Klanten en partners behalen aanzienlijke bedrijfsvoordelen door de Staffware-oplossingen die uiteenlopen van organisatiebrede applicaties tot en met internetapplicaties wereldwijd. De organisatie is de afgelopen vijf jaar verzesvoudigd en heeft nu meer dan 400 medewerkers, verdeeld over verschillende vestigingen in zeventien landen. Mede door de ondersteuning van een uitgebreid partnernetwerk bestrijkt Staffware wereldwijd de belangrijkste business regio's. Nadere informatie over Staffware is beschikbaar op: www.staffware.com

Over Workflow & Groupware Strategies
W&GS biedt consultancy op het gebied van group-technologieën. De organisatie zorgt ervoor dat adequate strategieën worden vastgesteld om group-technieken optimaal te gebruiken ter verbetering van de productiviteit en van de servicekwaliteit aan klanten. Verder voert het bedrijf kansanalyses uit om de beste businessmogelijkheden voor organisaties op te sporen. Het stelt eveneens voor een driejarige periode een hoofdplan op om applicaties te ontwikkelen en resultaten te meten. De organisatie voert pilot- en ontwikkelprojecten uit om de verwachte resultaten daadwerkelijk te bereiken. Nadere informatie beschikbaar op www.wngs.com

Voor redactionele informatie of informatie over het onderzoeksrapport: Pb0600 Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn Tel.:055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 2661, e-mail: (prinflux@cs.com)


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: (PRInflux@cs.com) Http://www.Influx-pr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie