Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden Merellaan gemeente Capelle aan den IJssel

Datum nieuwsfeit: 17-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Werkzaamheden Merellaan (hofje 6)

Op dinsdag 17 april 2001 start de firma A.C. de Groot BV uit Meerkerk, in opdracht van de gemeente, de werkzaamheden in de Merellaan, hofje 6. Het gaat om de vervanging van de riolering en het ophogen en herinrichten van de bestrating en het groen.

De werkzaamheden zijn als volgt:

- Verwijdering bomen en het groen;

- Reiniging van de te verwijderen riolering;
- Het inrichten van het werkterrein;

- Vervangen van de riolering.

Er wordt in eerste instantie zoveel mogelijk rondom het hofje gewerkt. Als laatste wordt het hofje zelf aangepakt. Indien het werk volgens de planning verloopt, is medio juli het hofje 6 gereed.

De werkzaamheden geven behoorlijk wat overlast, voor wat betreft de bereikbaarheid van de woningen en garages. Bij bijzondere omstandigheden, zoals bruiloften, verhuizingen of een begrafenis, kunt u contact opnemen met de uitvoerder van het werk, de heer J. Verschoor, of met de toezichthouder van de gemeente, de heer C.A. Crone.

Heeft u vragen of opmerkingen omtrent de werkzaamheden dan kunt u bellen met het Informatiecentrum van de gemeente, telefoon 284 84 84 of met de Unit Realisatie, telefoon 284 87 42.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie