Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek naar verdachten drugshandel in Urk en Emmeloord

Datum nieuwsfeit: 17-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Urk / Emmeloord 17-04-2001 Onderzoek naar verdachten drugshandel
Stafdienst Communicatie, Gerke Nijland, 06-53224343

URK / EMMELOORD De recherche van de basiseenheid Emmeloord/Urk is bezig met de afronding van een onderzoek naar de handel en wandel van een 34-jarige man en een 23-jarige vrouw uit Urk. Beiden worden verdacht van de handel in harddrugs.

De 34-jarige Urker werd vrijdag 14 april, na voorbereidend onderzoek, samen met een 32-jarige plaatsgenoot en een 42-jarige man uit den Haag, op verzoek van de politie Flevoland aangehouden op Schiphol. De verdachten bleken in het bezit te zijn van ongeveer 25 gram cocaïne en 17.000,= aan contant geld en zijn overgedragen aan de politie in Emmeloord. Daar werd al snel duidelijk dat de 32-jarige man uit Urk niets met de zaak te maken had. Hij is heengezonden. De twee andere verdachten zijn het afgelopen weekend, samen met een 23-jarige vrouw uit Urk (die vrijdagavond in haar woonplaats werd aangehouden) uitgebreid verhoord. Allen hebben hun aandeel in de drugshandel waarvan ze verdacht worden, bekend.

De politie denkt het onderzoek deze week af te ronden. De datum waarop de verdachten voor de rechter moeten verschijnen, is nog niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie