Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KvK's en NCH bundelen Internationale Handelsactiviteiten

Datum nieuwsfeit: 17-04-2001
Bron: Kamer van Koophandel Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Rotterdam

Vijf KvK's en NCH bundelen Internationale Handelsactiviteiten

In Utrecht hebben de voorzitters van vijf kamers van koophandel en van het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering een convenant getekend met als doel hun activiteiten ter bevordering van de Nederlandse buitenlandse handel te bundelen. Het betreft de KvK's Haaglanden, Rotterdam, Veluwe en Twente, Oost-Brabant en Utrecht.

Met ingang van 1 september a.s. zullen de bij het convenant betrokken partijen inkomende en uitgaande handelsmissies en -reizen, deelname aan buitenlandse vakbeurzen en voorlichtingsbijeenkomsten in het kader van handelsbevordering gezamenlijk organiseren. Jaarlijks zullen de partijen een gezamenlijk Actieprogramma opstellen, waarop bedrijven ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie