Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst B&W Oirschot

Datum nieuwsfeit: 17-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oirschot

Besluitenlijst: 17-04-2001

Scholentoernooi
Voor het schoolvoetbal- en basketbaltoernooi op 1 juni aanstaande stelt het college een bedrag van 250,- beschikbaar. Dit bedrag komt ten laste van het Sportfonds 2001. Het college gaat ook akkoord met gratis gebruik van sporthal De Kemmer.

Onderhoud beiaard
Aan de klokwielen en de voeten van de klokkestoel van de beiaard in de Sint-Petruskerk moet noodzakelijk onderhoud gepleegd worden. De kosten hiervan (totaal 15.836) worden zoals gebruikelijk gedeeld door de gemeente en de parochie. Deze uitgave wordt in 10 jaar afgeschreven.

Huurprijzen Woningbedrijf
Per 1 juli aanstaande worden de huurprijzen van de huurwoningen van het Woningbedrijf aangepast. Gemiddeld zullen de huurprijzen met 3% stijgen, met een minimum van 2,6% en een maximum van 3,6%. De huurdersraad heeft in meerderheid ingestemd met het voorstel.

Gebruik gemeentehuis door Reine Quint
In de komende maanden moet het gemeentebestuur een besluit nemen over bouwkundige maatregelen voor het gemeentehuis. Daarom kunnen we De Reine Quint geen enkele garantie geven dat concerten in het seizoen 2001-2002 door kunnen gaan.

Overlast van honden
Een bewoner van de Sint-Jorisstraat in Middelbeers mag zijn honden van de rechter alleen op bepaalde tijden buiten laten, vanwege overlast voor de buurt. Tot drie maal toe heeft hij dit gebod overtreden. Als hij het gebod nog één keer overtreedt dan wordt een boete opgelegd van 500 gulden per overtreding.

Uitbreiding basisschool De Korenbloem
Het ontwerpbestemmingsplan voor uitbreiding van basisschool De Korenbloem heeft geen reacties opgeleverd. Het college vraagt de raad daarom het bestemmingsplan vast te stellen zodat er twee lokalen bijgebouwd kunnen worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie