Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

US Airways gaat dagelijks Schiphol - Philadelphia vliegen

Datum nieuwsfeit: 17-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 17 APRIL 2001

US Airways dagelijks non-stop op Philadelphia

Een toestel van US Airways klaar voor vertrek

Vorige week begon US Airways met vlucht US43 een dagelijkse non-stop service tussen Amsterdam en Philadelphia. Het aantal Europese steden dat US Airways aanvliegt komt daarmee op acht.

"Wij zijn verheugd om onze nieuwe lijndienst te introduceren vanaf Amsterdam, een stad die alom erkend wordt als een vooraanstaand Europees zakencentrum en als toeristische bestemming.", aldus US Airways Chairman Stephen M. Wolf. "Passagiers kunnen nu via Philadelphia, een stad met een rijke Amerikaanse historie, gemakkelijk doorreizen naar meer dan 60 steden van het US Airways netwerk".

Aansluiting
De aankomst- en vertrektijden in Philadelphia sluiten goed aan op de tijden van US Airways en US Airways Express vluchten van en naar Florida, het Noordoosten van de Verenigde Staten en een aantal bestemmingen dat via Philadelphia aangevlogen wordt, waaronder bestemmingen in het Zuidwesten en Westen zoals Denver, Phoenix, Las Vegas, Los Angeles, San Diego, San Fransisco en Seattle.

Andere transatlantische bestemmingen van US Airways zijn Frankfurt, Londen, Madrid, Manchester, München, Parijs en Rome. Op 9 mei 2001 begint de maatschappij met de 9e Europese verbinding: Philadelphia - Brussel.

US Airways, de US Airways Express maatschappijen en Metrojet vliegen wereldwijd naar 202 bestemmingen, waaronder 38 staten binnen Amerika, Aruba, Bermuda, Cancun, Grand Cayman, Montego Bay, Nassau, Santo Domingo, San Juan, St. Thomas, St. Maarten, St. Croix en de Canadese bestemmingen Toronto, Montréal, Ottawa en Hamilton.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met US Airways op telefoonnummer 020-201 35 50. U kunt ook de website bezoeken: www.usairways.com.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie