Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Animal Planet zoekt heldhaftige huisdieren en eigenaars

Datum nieuwsfeit: 17-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht
17 april 2001

ANIMAL PLANET IS OP ZOEK NAAR HELDHAFTIGE HUISDIEREN EN EIGENAARS

Animal Planet, de dierenzender bij uitstek, is in heel Europa op zoek naar heldhaftige dieren en eigenaars die in aanmerking komen voor de ANIMAL PLANET PET AWARDS en nodigt iedereen in Nederland uit om kandidaten te nomineren. De winnaars worden uitgenodigd voor de opname van de spetterende prijsuitreiking in Engeland, die bol staat van de heldhaftige huisdieren en beroemde dierenvrienden.

Animal Planet zoekt huisdieren en baasjes die in een bijzondere of gevaarlijke situatie hebben bewezen dat ze voor elkaar door het vuur gaan. Het is mogelijk zowel een eigen huisdier te nomineren, als een huisdier van iemand anders, een dierenarts of een dierenredder. De kandidaten worden onderverdeeld in de volgende categorieën:


1. Slimste huisdier

2. Trouwste vriend

3. Moedigste huisdier

4. Werkende huisdieren

5. Mafste huisdier of baasje

6. Heldendaden van of voor huisdieren

7. Heldendaden van of voor jonge huisdieren

8. Heldendaden van of voor huisdieren op school
9. Dierenredders

10. Beste dierenarts

11. Animal Planet Pet Awards kampioen - gekozen uit de winnaars van alle categorieën
Uit iedere categorie worden drie finalisten - huisdier plus baasje, dierenarts of dierenredder - geselecteerd die een hoofdrol spelen in een aantal korte filmpjes die voorafgaand aan de prijsuitreiking op Animal Planet vertoond worden. De winnaars van iedere categorie worden uitgenodigd om de prijsuitreiking in Engeland bij te wonen, waar de uiteindelijke winnaar, die uit de winnaars van de verschillende categorieën gekozen wordt, een droomvakantie aangeboden krijgt. De prijsuitreiking van de Animal Planet Pet Awards vindt plaats in augustus en wordt uitgezonden op zondag 23 september.

Nominaties kunnen als volgt ingediend worden:
Per brief aan: Animal Planet Pet Awards, PO Box 63, Witney DO, OX29 8HN, UK of per e-mail aan: pet_awards@discovery-europe.com.

De nominatie moet in het Engels worden opgesteld en precies aangeven waarom juist dit dier of deze eigenaar in aanmerking komt voor een Animal Planet Pet Award.

De nominatie moet zijn voorzien van eigen naam, adres en telefoonnummer en - indien van toepassing - naam, adres en telefoonnummer van de persoon die wordt genomineerd. Alle nominaties moeten uiterlijk op 30 juni 2001 bij Animal Planet binnen zijn, onder vermelding van de categorie waarvoor het dier of baasje genomineerd wordt.


Deelname voorwaarden

Deelname is niet gekoppeld aan de aankoop van een product. Deze verkiezing is uitgeschreven door Discovery Networks Europe, 160 Great Portland Street, London, W1W 5QA. De inzendtermijn sluit op 30 juni. Uitbetaling van de prijs in geld is niet mogelijk. De volledige voorwaarden voor deelname zijn schriftelijk (in het Engels) aan te vragen op bovenvermeld adres onder vermelding van 'Animal Planet competition - terms and conditions'.

- einde persbericht -

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Monogram Communication Strategies (MCS)
Marguérite van der Heyden
Tel.: 023 - 562 82 08;
Fax: 023 - 5651724
Email: (margueritevdh@monogram.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie