Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Utrecht, district Lekstroom: man mishandeld

Datum nieuwsfeit: 17-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-04-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 09.25 uur
Man mishandeld

NIEUWEGEIN In de nacht van zaterdag 14 april op zondag 15 april is een man door twee jongens mishandeld.

Op zaterdagavond bezocht een 26-jarige man uit Maarssen tezamen met een vriendin een feest dat werd gehouden in een gebouw aan de Blokhoeve in Nieuwegein. Rond half vijf in de nacht stapten zij in een bus die hen terug naar Maarssen zou vervoeren. De man en zijn vriendin ergerden zich aan het luidruchtige gedrag van twee jongens en een meisje achter hen en zeiden daar iets van. Even later kreeg de 26-jarige man van één van de luidruchtige jongens een harde vuistslag achter tegen zijn hoofd. Er ontstond een vechtpartij tussen beiden, waarbij ook de andere luidruchtige jongen op de 26-jarige in begon te slaan en te schoppen. Na enige minuten verlieten de twee jongens de bus, die nog steeds op de Blokhoeve stond. Daarna is het slachtoffer tezamen met zijn vriendin naar het gebouw waar zij zojuist het feest hadden bijgewoond, gelopen en is de Maarssenaar door een EHBO-er behandeld.

Even later heeft hij zich per taxi naar het ziekenhuis laten vervoeren. Daar werd geconstateerd dat hij mogelijk een hersenschudding heeft opgelopen. Tevens had hij diverse blauwe plekken en enkele schaafwonden op zijn hoofd, schouder en rug.

Na in het ziekenhuis te zijn behandeld, heeft de man bij de politie aangifte van mishandeling gedaan.

Gaslek

HOUTEN Op maandagmiddag 16 april werd geconstateerd dat een gasleiding op de Herenweg lek was.

Rond half vijf werd personeel van het gasbedrijf, de brandweer en de politie ter plaatse gestuurd. Het bleek niet om een groot lek te gaan, maar het was wel noodzakelijk de straat aan beiden zijden af te sluiten. Middels een graafmachine moest de leiding worden blootgelegd, waarna deze kon worden gerepareerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie