Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start inspraak Structuurschets Noordoevers in Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 17-04-2001
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Inspraak Structuurschets Noordoevers van start.

De gezamenlijke Drechtsteden willen de kwaliteit van de inrichting van de rivieroevers de komende jaren verbeteren. Naast woningbouwlocaties bieden de oevers mogelijkheden voor (her)vestiging van bedrijven. Ook worden plannen gemaakt voor nieuwe groene gebieden langs de Drechtoevers. In 1994 is voor alle Drechtsteden gezamenlijk het zogeheten Masterplan Drechtoevers opgesteld. Dit is het grote kader waarbinnen de gemeenten hun plannen verder uitwerken.

Noordoevers
De Structuurschets Noordoevers vormt een uitwerking van een deel van het Masterplan Drechtoevers. Deze structuurschets geeft op hoofdlijnen een ruimtelijk toekomstbeeld voor de oeverstrook langs de Rietbaan en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie