Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prinses Margriet bij symposium 'Dare to Care' te Zwolle

Datum nieuwsfeit: 17-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Het Koninklijk Huis
Zoek soortgelijke berichten
Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis

17/04/01 Prinses Margriet bij symposium 'Dare to Care' te Zwolle

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden woont dinsdag 17 april 2001 in de Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle het symposium 'Dare to Care' bij, dat wordt georganiseerd door de sector zorg van de regio oost en noord van de ABVAKABO FNV. Verpleegkundigen en verzorgenden spreken tijdens dit symposium over hun positie, belangen en beroepsinhoud. Ook wordt stilgestaan bij knelpunten en oplossingen. De vraag wat nodig is om het werk weer inspirerend en uitdagend te maken staat hierbij centraal.

Het ziekteverzuim in de zorg is hoger dan in andere bedrijfstakken. Middels inleidingen van diverse sprekers uit de zorgsector en een forum met verpleegkundigen worden deelnemers uitgenodigd om te discussiëren over taakinhoud en betrokkenheid bij de besluitvorming. Arbeidsvoorwaarden, ontplooiingskansen, loopbaanperspectief en de maatregelen die organisaties kunnen nemen om de zorg weer centraal te laten staan komen eveneens aan bod.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie