Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging lancering internetsite vrouwenloonwijzer.nl

Datum nieuwsfeit: 17-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Logo

Afbeelding

Lancering vrouwenloonwijzer.nl
Op 17 mei opent Annelies Verstand, staatssecretaris van Emancipatie de site: www.vrouwenloonwijzer.nl. Deze loonwijzer geeft vrouwen de mogelijkheid hun salaris met dat van beroepsgenoten te vergelijken. Zo kunnen vrouwen voor het eerst zien of ze te weinig, te veel of genoeg verdienen en waarom.

De vrouwenloonwijzer is een actuele website, gemaakt door www.vrouwonline.nl, www.fnv.nl en de Universiteit van Amsterdam/AIAS. De site bevat bij de opening al de salarisgegevens van bijna 14.000 werkende vrouwen. Webbezoekers kunnen bij de start kiezen uit 45 beroepen.
Volgens dr. Kea Tijdens (Universiteit van Amsterdam) is dit het grootste vrouwenproject op internet ooit. Bij de lancering van de site licht zij de conclusies toe.

Wilt u bij de lancering van de Vrouwenloonwijzer aanwezig zijn? Klik dan op hier. U ziet dan ook hoe u met lezeressen van Libelle, Margriet, Viva, en FNV Magazine mee kunt praten over salaris, vrouw en internet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie