Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SNS bank introduceert unieke service via internet

Datum nieuwsfeit: 17-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
SNS Reaal Groep

SNS bank introduceert unieke service: personeels optieregeling via internet

17 april 2001

Als eerste financiële instelling in Nederland maakt SNS bank het werkgevers mogelijk hun personeelsoptieregeling te ondersteunen met het gebruik van internet. Personeelsleden van DSM kunnen voortaan via internet hun personeelsopties en DSM aandelen beheren.

In het kader van een personeelsoptieregeling bestond al de mogelijkheid opties telefonisch te verhandelen via de SNS Effectenlijn. Met de toevoeging van internet biedt SNS bank de medewerkers van DSM een unieke service. Met behulp van een persoonlijke code hebben zij via internet overal en op ieder gewenst moment -24 uur per dag, zeven dagen per week- inzicht in hun DSM beleggingsportefeuille. Daarnaast kunnen de beleggers gebruik maken van alle faciliteiten die de SNS internetsite biedt, zoals real time koersinformatie. Door het instellen van SNS Koers Alert kan het personeelslid naar keuze via e-mail of SMS direct op de hoogte worden gesteld van de meest actuele koersbewegingen. Research Alert, een andere SNS internetfaciliteit, voorziet de belegger van een breed aanbod van researchgegevens, gratis en real time. Wanneer de opties zijn uitgeoefend worden de koersen real time in de aandelenportefeuilles doorberekend.

SNS bank is de enige bank in Nederland die de combinatie van dagelijkse bankzaken, te weten: internetsp@ren, -beleggen en -betalen, real time biedt.

Voor meer informatie:
S.M. van de Giesen
Communicatie SNS bank
Telefoon 073 - 683 22 33
E-mail (saskia.vandegiesen@sns.nl)

Terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie