Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dorint Hotels & Resorts presenteert Destinations 2001

Datum nieuwsfeit: 17-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Lankhorst Public Relations

Dorint presenteert Destinations 2001

Vrijgegeven voor publicatie
Nijmegen, 17 april 2001

Dorint Hotels & Resorts presenteert Destinations 2001

De nieuwe Nederlandstalige Dorint-brochure Destinations 2001 is vanaf vandaag verkrijgbaar via het gratis telefoonnummer in Nederland 0800-beldorint 0800-235 3674, of in België via 0800 13 706. Alle Dorint accommodaties staan hier overzichtelijk in één gids.

Dorint Hotels & Resorts werkt momenteel hard aan uitbreiding en opwaardering van het hotelbezit. Zo nam het aantal hotels tussen 1995 en 2001 toe van 45 tot 87 met 14.000 kamers in totaal negen landen (Duitsland, Nederland, België, Spanje, Marokko, Turkije, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland).

De nieuwe brochure bevat naast het overzicht van accommodaties hoofdstukken over luxe & weldaad (de vijf-sterren hotels), World of Spa (fitness & wellness), sport, cultuur & muziek, hits for kids, vakantiewoningen & landhuizen en speciale arrangementen voor 2001.

De accommodaties zijn verdeeld in drie categorieën; drie-, vier- en vijfsterren. In de stad Berlijn met vijf Dorint hotels (waarvan drie met vier sterren) zijn alle categorieën aanwezig. Een voorbeeld van een driesterren hotel is het Dorint Budget Hotel Berlin Airport Tegel. Voorbeelden van viersterren hotels zijn het Schweizerhof Berlin en het Dorint Brussels. Voorbeelden van luxe vijfsterren accommodaties zijn Dorint am Gendarmenmarkt in Berlijn en Dorint Cocagne Eindhoven.

Kwaliteit boven kwantiteit
In het expansiebeleid van Dorint Hotels & Resorts past de groei van het aantal vijfsterrenhotels. De Dorint visie is dat in de huidige hotelmarkt kwaliteit wint van kwantiteit. Alles moet `state of the art' zijn. Dat geldt zowel voor de hardware (kamers, ICT-voorzieningen, conferentieruimte, wellnesscenter etc.) als de software (sfeer, service, kwaliteitsbeleving etc.) Functionaliteit alleen is al lang niet meer voldoende voor de moderne reiziger. Opvallende architectuur, gebruik van duurzame materialen, bijzondere kleur- en lichttoepassingen en het integreren van kunst in het interieur geven hotels belangrijke meerwaarde.

De meest recente uitbreidingen vinden momenteel in het Middellands Zeegebied plaats. Zo is het aanbod in de Marokkaanse strandplaats Agadir verrijkt met het vijfsterren complex Dorint Atlantic Palace Agadir. Bezoekers aan Istanbul kunnen terecht in het Dorint Park Plaza Istanbul (vier sterren) en wie de voorkeur geeft aan Spanje, kan op Mallorca logeren in het vijfsterren Dorint Royal Golfresort & Spa - Camp de Mar - Mallorca.

Inlichtingen en reserveringen
Meer informatie over Dorint Hotels en Resorts is beschikbaar op de website www.dorint.com. Geïnteresseerden kunnen in Nederland gratis bellen met het Dorint Reserveringsbureau

0800-beldorint (0800 235 3674) of een e-mail sturen naar (benelux@dhe.dorint.nl). Het gratis telefoonnummer voor België is 0800 13 706

Noot aan de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie