Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

4Sure.IT eerste security MSP in Benelux

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Bron: Unit 4 NV
Zoek soortgelijke berichten
Unit 4 NV

PERSUITNODIGING

Geachte redactie,

In toenemende mate zullen computersystemen bestookt worden met computervirussen. Zo werden er in oktober vorig jaar alleen al liefst 30.678 virussen opgespoord - een record. Het probleem wordt langzamerhand zo groot, dat het voor het bedrijfsleven vrijwel onmogelijk wordt om te voorkomen dat virussen op lokale pc's terechtkomen. Er komen niet alleen meer virussen, ze worden bovendien 'slimmer' en 'dodelijker'. Het zullen bijzonder onrustige tijden worden voor systeembeheerders en gebruikers. Daarom nodigen wij u graag uit om aanwezig te zijn bij de lancering van

4Sure.IT, de eerste security MSP in de Benelux, voor remote managed total security sevices.

UNIT 4 Agresso N.V. richt zich al jaren op de security dienstverlening en gaat via haar nieuwe onderneming 4Sure.IT voortaan securitydiensten in MSP-vorm (op afstand) aanbieden. 4Sure.IT is de eerste partij in de Benelux die via een business partner kanaal een totaaloplossing voor remote managed security & internet services aanbiedt.

Het 'op afstand' (dus via internet) beveiligen van organisaties zal worden ingeleid door Vincent Everts. Deze mede-oprichter en oud directeur van MediaPlaza staat bekend om zijn enorme enthousiasme voor nieuwe technologische snufjes. Vincent Everts heeft de informatietechnologie niet alleen via MediaPlaza, maar ook middels talloze voordrachten en columns onder de aandacht gebracht van de zakelijke beslissers. Dit heeft mede het gebruik van ICT en in het bijzonder het Internet in het Nederlands bedrijfsleven gestimuleerd. Eind maart heeft Vincent Everts nog de Kubbik prijs gekregen, een onderscheiding van de Katholieke Universiteit Brabant, voor zijn betekenis voor de Informatiekunde.

De aftrap van deze nieuwe onderneming zal plaatsvinden op woensdag 18 april in de Amsterdam RAI, Forumcomplex zaal N. U bent bij deze van harte uitgenodigd voor de persconferentie.

De persconferentie zal aanvangen om 10.15 uur en vanaf 11.15 uur is er ruimte voor interviews.

Graag vernemen wij van u of wij op uw komst mogen rekenen:


* Naam (organisatie & persoon) komt naar de persconferentie:Indien u vragen heeft betreffende het programma, kunt u ons bereiken onder telefoonnummer: 0184-444444, fax: 0184-444463 of per email: (fransp@unit4.nl)

Het team van 4Sure.IT ziet graag uit naar uw aanwezigheid op 18 april aanstaande.

Met vriendelijke groet,

Frans Plantaz,
Manager Corporate Communications Unit 4 Agresso N.V.

PS. Wilt u deze uitnodiging eventueel doorgeven aan de juiste persoon binnen uw organisatie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie