Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aandeelhoudersvergadering Buhrmann stelt jaarrekening vast

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Bron: Buhrmann NV
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Datum 18 april 2001
Nummer 015

AANDEELHOUDERSVERGADERING BUHRMANN

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Buhrmann NV heeft vandaag de jaarrekening 2000 van de onderneming vastgesteld.

Ook werd besloten een dividend over het boekjaar 2000 uit te keren van EUR 0,60 (NLG 1,32). Het dividend kan naar keuze van de aandeelhouder in contanten of geheel in aandelen worden verkregen. De verhouding tussen de waarde van het stockdividend en het contante dividend zal door de Raad van Bestuur op basis van de gemiddelde koers van 4 mei 2001 worden vastgesteld.

De vergadering stemde in met de herbenoeming van de heren drs G.H. Smit en R. Zwartendijk als lid van de Raad van Commissarissen.

Buhrmann geeft aandeelhouders via de Stichting Communicatiekanaal Aandeelhouders de mogelijkheid hun stem op afstand uit te brengen, zonder zelf aanwezig of vertegenwoordigd te zijn in de aandeelhoudersvergadering. Van deze mogelijkheid maakten 430 aandeelhouders gebruik, terwijl 200 aandeelhouders de vergadering bezochten of zich lieten vertegenwoordigen.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie