Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Resultaten VMS Keytrade conform verwachting

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Resultaten VMS Keytrade zoals verwacht

Geconsolideerde kerncijfers (voor audit) voor het eerste kwartaal 2001:

Aantal klanten: 23.374
Aantal uitgevoerde transacties: 123.105
Omzetcijfer: EUR 5.056.911

Amsterdam, 18 april 2001 - Dit persbericht deelt de kwartaalcijfers mee van het Brusselse VMS-Keytrade.com, waarvan VMS-Keytrade.nl een bijkantoor is. VMS-Keytrade.nl maakt financieel integraal deel uit van haar moederbedrijf.

Het omzetcijfer is met 25% gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal van 2000, een periode die een bijzonder hoog handelsvolume op de verschillende markten vertoonde. Het aantal uitgevoerde transacties (123.105) is met 22% gedaald, in vergelijking met het eerste kwartaal van 2000 (159.453). De stijging van de omzet is te danken aan het recentelijk verkregen statuut van effecteninstelling, dat andere bronnen van inkomsten toelaat.

"Deze resultaten zijn conform de verwachtingen, hetgeen geruststellend is gezien het beursklimaat gedurende februari en maart. Ze bewijzen dat onze vennootschap in staat is bijzonder moeilijke marktcondities te weerstaan. Het nettoresultaat is eveneens conform de vooruitzichten voor 2001", aldus Jean Zurstrassen, CEO van de vennootschap.

Het aantal klanten is dit kwartaal gestegen met 1993, wat het totaal aantal klanten voor de Benelux op 23.374 brengt. Dit is een goed resultaat voor VMS-Keytrade, omdat zij tevens haar marketingplan heeft aangepast aan het huidige beursklimaat. Hieruit blijkt enerzijds de hoge kwaliteit van haar trading platform, anderzijds de blijvende belangstelling van de particulier in het online beleggen.

Contactpersoon: Hélène De Beir General Manager

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie