Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

E.Novation Mobile treedt toe tot de E.Novation Group

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

E.NOVATION MOBILE

E.Novation Mobile nieuwste aanwinst voor de E.Novation Group

Capelle aan den IJssel, 18 april 2001 - De E.Novation Group maakt bekend dat E.Novation Mobile is toegetreden tot de E.Novation Group. E.Novation Mobile helpt haar klanten bij het realiseren van hun doelstellingen door gebruik te maken van mobiele / draadloze oplossingen. Hierbij vertaalt zij businessmogelijkheden in oplossingen voor mobiele diensten ten behoeven van bedrijven, overheden en organisaties.

Dennis van den Bos, CEO van de E.Novation Group, is zeer verheugd met de nieuwe aanwinst binnen de Group. 'Een solutionprovider van m-commerce toepassingen past uitstekend binnen de filosofie van de Group. De producten die E.Novation Mobile voert zijn allen de beste in hun soort. Het product van het Amerikaanse Mobileum is zelfs uniek op de Nederlandse markt.'

E.Novation Mobile zal zich in het eerste jaar met name actief richten op de gezondheidszorg, defensie, brandweer en politie. 'Dit is een zeer bewuste keuze van ons', zei Theo Hardendood, directeur van E.Novation Mobile. 'Wij hebben zeer veel ervaring in de gekozen branches en weten dat er vraag is naar onze producten. Pas in een later stadium zijn wij van plan uit te breiden naar andere branches.'

De producten die E.Novation Mobile aanbiedt zijn van: Mobileum, BreezeCom en BroadBeam. Alledrie vooraanstaande leveranciers. E.Novation Mobile sluit niet uit dat dit productenportfolio in de toekomst zal worden uitgebreid, maar wil zich in eerste instantie met de huidige producten richten op de gekozen markten.

Over E.Novation Group

De E.Novation Group is in 1998 opgericht en heeft zichzelf tot doel gesteld innovatieve Europese bedrijven te helpen bij het bouwen van een organisatie in de nieuwe economie, volgens de normen en waarden uit de oude economie. Zo moeten bedrijven binnen de groep in het eerste jaar al waarde toevoegen aan zowel klanten, medewerkers en aandeelhouders. Dit is dan ook meteen het onderscheidend vermogen van deze groep. De E.Novation Group laat zich kenmerken door haar no-nonsense mentaliteit en nuchterheid.

De E.Novation Group investeert in veelbelovende bedrijven en neemt hierin een meerderheidsbelang. Hier staat tegenover dat de bedrijven naast de financiële investering ook gebruik kunnen maken van het E.Novation netwerk, back office, strategisch- en operationeel advies en huisvesting.

Op dit moment kent de holding 6 bedrijven te weten: AN&P, CumQuat, Key-P, LifeLine Networks, E.Novation Mobile en E.Novation Portal Technology.

Uitgebreide informatie over E.Novation Mobile en haar producten kunt u vinden op het internet onder: www.enovation-mobile.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Michiel Delissen
Marketing Manager
E.Novation Group
T. +31 (0)10 288 1681
M. +31 (0)65 149 2572
E. (michiel.delissen@enovation.nl)

18 apr 01 09:01

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie