Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NGN presenteert vernieuwd LanVision Magazine op RAI

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tiel, 26 februari 2001 - De Netwerk Gebruikersgroep Nederland (NGN) zal tijdens The InterNetworking Event 2001 op 18, 19 en 20 april in Amsterdam RAI het vernieuwde LanVision Magazine presenteren.

Het magazine heeft een geheel nieuwe redactionele formule en stijl gekregen. Interessante artikelen uit de praktijk, bijvoorbeeld over Novell en Microsoft producten, Linux, internet, beveiliging en visies van prominente personen zullen in dit magazine behandeld worden. Ook worden nuttige CD's met de belangrijkste service- en support packs, patches, (hot)fixes en updates voor Microsoft en Novell producten bijgevoegd. Het magazine zal in ieder nummer een thema behandelen dat op de speciale ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie