Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoorn op vijf gaat digitaal

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Nieuws

HOORN OP VIJF GAAT DIGITAAL
De gemeente Hoorn gaat de informatiepagina "Hoorn Op Vijf" voortaan ook digitaal beschikbaar stellen. Inwoners van Hoorn die de pagina via de elektronische snelweg willen ontvangen, krijgen hem dan wekelijks per e-mail toegestuurd op de verschijningsdatum van het weekblad, woensdag.

ONTVANG HOORN OP VIJF PER E-MAIL
Wilt u de informatiepagina óók per e-mail ontvangen? Stuur dan een e-mailtje naar (d.barendregt@hoorn.nl) onder vermelding van Hoorn Op Vijf digitaal.
De afdeling Communicatie maakt dan een gebruikersgroep aan van mensen die Hoorn Op Vijf wekelijks per e-mail toegestuurd krijgen. De eerste keer is op woensdag 18 april.
Wie zich per e-mail heeft aangemeld, krijgt de informatiepagina elke week op de verschijningsdatum toegestuurd als bijlage bij een e-mailbericht. Het attachment is te openen met de Acrobat Reader van Adobe.terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie