Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Teamware introduceert verbeterde versie Teamware Pl@za

Datum nieuwsfeit: 18-04-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Teamware introduceert nieuwe, verbeterde versie Teamware Pl@za

Maarssen, 18 april 2001 - Teamware Group,
dochtermaatschappij van Fujitsu Ltd., kondigt vandaag de nieuwe en verbeterde versie van Teamware Pl@za aan. Teamware Pl@za is een verzameling internettoepassingen, gebaseerd op een Java platform, waarmee op eenvoudige wijze interactieve websites gecreëerd kunnen worden. Teamware Pl@za 3.4 bevat verbeterde en nieuwe eigenschappen die nog meer mogelijkheden voor de gebruikers bieden.

Versie 3.4 van Teamware Pl@za biedt een
uitgebreidere zoekfunctie die het zoeken in discussie groepen, het Document Management System, de Formpage pagina's, statische HTML pagina's, IBC's (Interactive Business Cards) en Help pagina's omvat. De gebruiker kan in alle genoemde gebieden zoeken, maar ook in een geselecteerd gebied. Met het nieuwe "Lite" Document Management System, voorziet Teamware Pl@za in een voordelige, platform onafhankelijke, document management oplossing.

De nieuwe groepstructuur biedt meer
flexibiliteit voor het definiëren van verschillende groepen in Teamware Pl@za. In versie 3.4 is het mogelijk naast de basis groepen, de SIG's (Special Interest Groups) en in de Committees, nieuwe typen groepen te definiëren. De verschillende groepen kunnen een eigen set van attributen krijgen. Tevens kan iedere groep zijn eigen IBC's hebben. Naast het bieden van meer flexibiliteit, is het verbeteren van de Teamware Pl@za prestaties voor grote gebruikersgroepen een belangrijke reden geweest om de groepen te veranderen.

De On-Line Notifier service is opnieuw
ontworpen. Deze service is vernoemd naar Messenger om verwarring met de Notification service te voorkomen.
De Notification service biedt gebruikers een
faciliteit om aankondigingen van Teamware Pl@za veranderingen te ontvangen. Gebruikers kunnen zelf bepalen van welke veranderingen ze op de hoogte willen blijven. Nieuwe gebieden waarbinnen notificaties in Teamware Pl@za versie 3.4 geplaatst kunnen worden zijn o.a. veranderingen in Formpage en nieuwe onderzoeken (Surveys).

Naast deze aanpassingen heeft er nog een
aantal kleinere veranderingen plaats gevonden. Deze betreffen: User and Group Administration, Automatic subscription to services, Automatic password renewal, Formpage uitbreidingen, Event Management uitbreiding, On-Line Meeting (Chat) en Discussion Groups.

Voor overige persinformatie, illustraties of
testmogelijkheden kunt u terecht bij Leads United

Teamware Pl@za
Teamware Pl@za is een verzameling
internettoepassingen gebaseerd op een Java platform waarmee het mogelijk is om op een eenvoudige wijze een interactieve website te creëren. Naast de standaardfunctionaliteiten die Teamware Pl@za bij iedere installatie biedt, is het mogelijk om specifieke functionaliteiten te installeren die relevant zijn voor een bepaalde organisatie. Door deze combinatie van een 'basispakket' en een stukje maatwerk, hoeft niet alles 'vanuit het niets' worden opgebouwd, waardoor implementatie van het geheel sneller verloopt. Teamware Pl@za helpt organisaties en individuen efficiënt te communiceren, ideeën uit te wisselen en ervaringen te delen.
Voor meer informatie over Pl@za:
www.teamware.com/communities/plaza.htm

Teamware Group is onderdeel van Fujitsu
Ltd., het derde grootste IT-concern in de wereld. Met ontwikkelingscentra in de USA, Japan en Europa en met meer dan 2,5 miljoen gebruikers is Teamware Group een van de belangrijkste spelers op de groupware- en workflow-markt. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring met innovatieve en veeleisende IT-netwerken.
Meer informatie over Teamware en Teamware
producten is beschikbaar op www.teamware .com

Voor meer informatie:
Teamware Benelux

Janet Verheijke

Tel: +31.346-598 335
e-mail: teamware.nl

Leads United
Jacqueline Schakenraad
Tel: +32.3 466 01 88
e-mail: jacqueline@leads-united.be


<>


Leads United
The Engine for Business Communication
Jacqueline Schakenraad
Ringlaan 37
B - 2240 Zandhoven
Tel.: +32/03 466 01 88 - Fax: +32/03 466 01 80
www.leads-united.com


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie